неделя, 7 юли 2013 г.

Безплатен и безопасен бот за sofiawars.com .

Допреди време не бях играл онлайн игри. Те по принцип са загуба на време. Човек, обаче, може да понаучи това - онова от тях, като си прави т.нар "ботове".  Най-често това са т.нар "потребителски скриптове". Предоставям ви този, който е абсолютно безопасен. Какво прави той?
Копае руда в метрото. Когато срещне плъхотрол обаче, той не се бие с него, както е по принцип в играта, а отново копае руда. Отличен бот за т.нар "лампофоби" - хора, които искат само да събират ресурси и да се развиват, запазвайки нивото си. Скриптът по същество е доста интересен, защото демонстрира ползване на closure. С помощта на closure се закачаме за функцията, която показва бутона "копай тук", и когато той се покаже, го кликаме. Тя по принцип го скрива, когато е излязъл плъхотрол, но ние все още можем да го кликнем. :) Потребителският скрипт работи под Mozilla FireFox със greasemonkey добавката. Доколкото ми е известно, (не съм тествал), не работи коректно под Google Chrome. Това ще го оправя някой ден (я го оправя, я не).
Приятно ползване на бота! Не се колебайте да ми пишете с технически въпроси по употребата му. Може да бъде свален от тук

16 коментара:

  1. Вируси има ли? Защото го искам! Супер съм изнервен защото един тъпак all day all night напада.И не му правят нищо админите.Така де защо да не си направя един нов герой 1 лвл и да оставя бота само да си влизам да вземам дрехи и такива неща щом натрупам пари. затова моля те кажи че не е вирус!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Mistur Niki.
      Да. Ботът е абсолютно безопасен. Тъй като XSSoftware добавиха
      нова версия а старата преместиха и я кръстиха classic не е работел, защото е писан за версията, която сега се нарича classic. Не съм го пипал до сега, защото спрях да играя. Сега го оправих. Когато го инсталираш рефрешни метрото и ще можеш да копаеш неограничено време руда в classic версията.
      Пиши ако имаш още въпроси.

      Изтриване
    2. Здравей, не мога да сваля бота...? Защо? Би ли оставил скайп за връзка? Благодаря.

      Изтриване
    3. За да свалиш бота трябва да имаш инсталирана Greasemonkey добавката за FireFox. Явно я нямаш.

      Изтриване
  2. работили на новата версия?а лесно ли се работи с него? и най важното за мене, ти какво печелиш от него?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За новата версия не работи. Иначе се работи лесно. Какво печеля от него? Нищо, освен подобряване на уменията като програмист.

      Изтриване
  3. здравей George Naumov допадна ми отговора ти ""Нищо, освен подобряване на уменията като програмист."""" може ли да ти задам една задачка да направиш скрипт за спам

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей. Стига да не е свързан с въпросната игра. Отдавна вече не се занимавам с нея. Иначе сайта userscripts.org e down от доста време и вероятно за това тези, които са писали по-горе не са можели да инсталират скрипта. Линка е сменен и вече ще могат.

    ОтговорИзтриване
  5. Как да пусна скрипта да работи ? Изтеглен,инсталиран е,имам и GreaseMonkey

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Просто отвори метрото и рефрешни. Все още ли поддържат класик версията? Не съм отварял сайта почти две години. Може би са променили нещо. Пиши дали работи или не.

      Изтриване
  6. Здравей,
    Адмирации за споделянето!
    Моля те сподели как може да се направи скрипт за елементарни операции в новата версия на играта.
    Благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей. Можеш пак да ползваш GreaseMonkey скрипт или нещо като iMacros. С последното можеш да записваш последователност от действия, които после да пускаш. Иначе най-яко би било да се аутомеитне със CasperJS тогава ще можеш да го пускаш headless. Тоест представи си, че няма да има нужда да пускаш бразер. Само едно конзoлно приложение.

      Изтриване
  7. Здравейте, бихте ли могли да направите сприпт с който да се пускат всички коли .

    Благодаря ! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста отдавна вече не я играя тази игра. Ако мога да си направя акаунт и да пускам колите веднага може и да опитам. :)

      Изтриване
  8. Здравей,
    Поздравления за бота.Аз също пиша бот за играта. Само че той ще е по-функционален. До момента представлява python скриптче, което на background се бие като hp bar-а се напълни и през 30 мин изпраща заявка да работиш и да патрулираш. Кода е ужасно написан засега, но ако ти е интересно, мога да ти го пратя да го разгледаш.
    П.С. Той е за новата версия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей.

      Защо не го качиш в github? Така хората ще могат да го разгледат, да кажат какво може да се подобри и евентуално да си направят feature request. Такова нещо може да ти бъде само от полза.

      Изтриване